Veckans träning

Jag har kört fullt denna veckan, de yngsta är hos sin pappa så då funkar det att träna varje dag. Jag gjorde som sagt sista dagarna på Nätkoll i veckan, har fått en ny behovsanställning och hoppas på många uppdrag så klart. Skall kika på lite andra jobb också eftersom det är ganska dåligt betalt på det jag fick. Jag är ju ensamförsörjare.

Hur som helst, veckans träning:

Måndag BJJ, mer från butterfly guard
Tisdag BJJ, takedowns, single leg
Onsdag BJJ, fortsatt från butterfly guard
Torsdags Triangle från guard och lite olika avslut samt försvar på den
Fredag BJJ, fri sparring
Lördag BJJ, Omoplatavariationer

Imorgon blir det knattepass och tjejpass. Sen kommer barnen så nästa vecka blir det måndag, onsdag och (ev fredag) söndag bara.


Nu är min soulsister snart hemma från Brasseland dessutom, dp blir det roliga grejer :-)

0