Sjukt barn

Jag har varit hemma och tvingats tacka nej till jobb hela veckan. Dottern har varit sjuk med feber och hosta. Det har inte blivit någon träning för mig heller. I måndags blev det ett pass sen blev det inget förrän idag igen. Därav tystnaden från mig härinne också.

I helgen har jag och Milla haft vänner som sovit över. Jag och Milla har passat hennes bästis på dagarna med när hennes mamma har jobbat. De har gjort slime och stökat ner överallt och jag har städat typ. Hahahahaha. Kul har de haft och knappt tjafsat någon ting sötnötterna.

Nu väntar en ny vecka med förhoppningsvis en massa jobb. Jag har blivit medadmin på en ny FB grupp tillsammans med en gammal traderakompis sen början av 2000-talet. Traderaakuten heter den, kika gärna in. Håller på och dra igång lite traderaförsäljning nu också vilket faktiskt skall bli roligt.

https://www.facebook.com/groups/Traderaakuten/

Klicka på bilden för att komma till sidan.
0