Jobb och träning

Söndagen bjöd på knattepass och tjejpass. På knattepasset gjorde vi lite nya grejer. Bland annat en hinderbana med lite BJJ inslag. De är duktiga de små. På tjejpasset gick vi igenom lite kul grejer och sen sparring. Jag blir tillplattad nu när axeln är kass men hellre köra uselt än inte alls. Igår var det först jobb sen träning. Jag var dessutom på anställningsintervju på en lärarpool och skrev avtal direkt. Jag behöver jobb tills jag börjar plugga i höst.

Idag eller imorgon skall jag dit och lämna registerutdrag från belastningsregistret. Imorgon onsdag gör jag min sista officiella dag på mitt jobb jag haft i tre år. Sorgligt på ett sätt men kul att gå vidare i livet. Hoppas kunna komma igång med jobb redan nästa vecka.

Idag skall jag städa klubben, sen till jobbet och jobba  Tibro till sent ikväll. Ha en fin dag!


Göteborg har fått sen vinter. Nu har vi sol, snö och 8 minus.
0