João Pessoa, Paraíba och Natal, Rio Grande do Norte. Brasilien del tre

Ja de två städerna var de som vi tillbringade tid i. De ligger ungefär tre timmar emellan varandra med bil. Först var vi i Natal som ligger ungefär 40 minuter från flygplatsen Natal. Vi bodde hos min kompis mammas barndomsvän. Otroligt trevliga människor. Vi var sju personer som delade rum och det funkade hur bra som helst i de tre nätter vi var där.

I Natal blev det ingen träning då de hade tävlingshelg precis den helgen vi var där. Däremot blev det lite karneval. Hela Brasilien kokade de veckorna jag var där och det var olika karnevaler i princip varje dag. Jag och Thais var inne på två i Natal.


Det märktes också tydligt när man var inne i stan och skulle shoppa att det var karneval överallt. Den här filuren stötte vi på en av dagarna.

Vi tillbringade en dag på stranden av den helgen vi var där och det var mysigt men slutade med solbränna så vi fick vila från solen ett par dagar efter det.Mycket glass, acai blev det.

Efter de tre nätterna hyrde vi bil och åkte till João Pessoa, Paraíba där Thais familj bor. Bilresan tog tre timmar ungefär och var en spännande upplevelse. Vi åkte småvägar helt plötsligt för föraren var rädd att få böter av någon anledning och packningen trodde vi skulle ramla av i princip hela färden. Vi fick också kliva ur blen helt plötsligt för att han som körde skulle tanka gas. Exciting life.Hur som när vi kom fram blev vi alla hjärtligt välkomnande av familjen och blev tilldelade rum. Vi var fem i ett av rummen men sov gott alla nätter. João Pessoa bjöd på karnevaler, sol och bad,Millas sjukdom och träning. En av karnevalerna vi var på innebar att klä sig så fult som möjligt.


Superhärliga människor och jättetrevlig semester.

Sista dagen tog jag och Milla buss tillbaka till Natal. Itallo som var barndomsvännens som mötte upp oss i Natal och så tillbringade vi några sista timmar där innan vi åkte till flyget igen.
0