Brasilien del två - Träningen

Det blev mer semester än träning, kanske lite mindre träning än önskat för min del men det var ju karneval och mycket hade helt enkelt stannat av på grund av det. Jag fick dock några pass tillsammans med Thais och det var riktigt bra träning. Brassarna har bra toppgame!

Första passen blev på Checkmat Valentina i Joao Pessoa. Vi fick vara med på deras tjejpass. Det var riktigt roligt att köra med Brassetjejerna. De var duktiga! Explosiva och roliga att köra med. Värmen var tuff första passet. Inte nog med att det var 30 grader, du har en tjock gi som väger två kilo på dig också. Det var inte bara en gång det började snurra i huvudet och det kändes som man skulle spy. Första passet jobbade vi med lite passeringsdrillar och sen blev det sparring. Riktigt kul.
Vi körde dessutom med några grabbar i ett utomhusgarage. Lade ut lite mattor och fick bra tekniker och tuff sparring. Ett riktigt cool svep, ett judokast och lite annat roligt. Bra sparring med. Jag har kunnat vara med på det mesta trots att axeln blivit sämre. Har fått hoppa över vissa uppvärmningsövningar och tekniker men sparringen har gått bra eftersom jag vet hur jag skall skydda axeln.En riktigt bra upplevelse att fått ha tränat i Brasilien. Rekommenderas startkt.


0