Slutkonferens med mitt jobb

1 mars letar jag jobb igen, innan dess (dvs imorgon) har vi vår avslutningskonferens. Ser fram emot det, det är en fullspäckad dag med många deltagare.

Heldag i Göteborg i januari 2018
för att stärka unga med NPF på nätet

Konferensen är fullbokad!
Trycket har varit stort på Nätkolls heldag, anmälningsformuläret är stängt och reservlistan full.


Elza Dunkels är forskare vid Umeå universitet och föreläser den 24/1 2018.  Foto Roger Turesson D

Information om konferensen
Innehållet i programmet bygger på de insikter och resultat som kommit fram i projektet. Under dagen medverkar bland andra:
  • Ida Östensson är grundare av stiftelsen Make Equal som jobbar med metoder för jämlikhet Ida är Årets BRIS-pristagare 2017.
  • Helena Dal, verksamhetschef infor­mation och vägledning på Statens medieråd.
  • Elza Dunkels, docent i pedago­giskt arbete vid Umeås universitet, med en forskningsblogg om barns nätkulturer. Elza fick 2017 års Surfa lugnt-pris.
Ta del av hela dagsprogrammet här>>

Har du koll på nätet?

Visste du att unga med ADHD och Aspergers syndrom är oftare och längre på nätet än jämnåriga utan neuropsykiatriska funktionsnedsättningar?
Var tredje ung i åldern 13-16 år med ADHD och Aspergers syndrom har blivit mobbad på nätet eller via mobilen, men varannan har också fått en vän via nätet som de fortfarande har kontakt med!
Attentions projekt Nätkoll arbetar för att stärka ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser så att de ska känna sig trygga på nätet. De ska känna till risker och möjligheter och kunna hitta egna strategier för hur de använder nätet på ett bra sätt. Här har vi samlat tips, fakta och information för dig som vill ha mer koll på nätet, oavsett om du är barn, ung, förälder eller lärare.
0