Sicken stämning

Fredagskvällen tillbringade jag med småtjejerna (Milla och kompisen), vi bakade pizza, hade disco och allmänt mysigt. Min mellantjej var också med ett tag. Städade undan och spelade spel, lite blandat. Strax före 23 kom Thais och vi satt och tjatade tills vi somnade i princip. Tanken var att vi skulle åkt till Småland och kolla sonens match på lördagen men vi valde att titta på den på en livesändning hemifrån istället. Töserna skulle inte orka med bilresan fram och tillbaka, vänta flera timmar och sen hem och iväg på fest.

Ni skulle hört vilket liv det var på mig när matchen drog igång. Sonen var klar vinnare i första matchen, ja han fick två matcher för det var en som inte dök upp. Det är så nervpirrande att kolla så jag skriker rakt ut hahaha.

Andra matchen blev en förlust men han hade gått match bara en dryg timme innan så jag tyckte han var fantastisk som ens orkade upp i ringen igen. Min idol.


Två C-junior matcher samma dag! Shit jag hade inte fixat en ens en gång. 3-0 vinst i första, de där low kicksen är underskattade. Fick vilat ett tag och sen andra. Förlust 0-3 Men sjuk kämparglöd!

På kvällen åkte jag småtjejerna och Thais med dotter iväg för överraskningsfest. Thais fyllde 25 och hennes mamma hade gjort i ordning en massa god mat och annat och jag hade försökt få dit en massa folk. Det blev jättelyckat! Det var en mysig kväll.

Jag fick hjälp med sminkning och lyckades lura åldern ännu en gång, tänk vad lite smnk kan göra men en snart 46 årig gammal tant.


Jag och tjejerna var hemma strax före 01, vi hade mysigt och somnade per omgående i princip. En bra kväll! Idag har jag varit och lämnat Lilleman på datorspelsklubben och i eftermiddag håller vi knattepass och tjejpass. Vi hoppas på bra uppslutning.


0