Planerar planerar planerar

Follow my blog with Bloglovin

Om drygt två veckor åker jag och minstingen till Brasilien. Det är lite mer planerande när man skall ha en liten med sig också men å andra sidan är det så mycket roligare att ha med sina barn. Det planeras för vår resa men också för att få ihop allting här hemma för mina vuxna barn som fortfarande bor hemma. Undvika konflikter dem emellan, göra inköp, fixa matlådor osv. Jag har bestämt att jag skall göra matlådor och lägga i frysen nu på söndag. Alla räkningar måste betalas innan och schema för en rättvis fördelning av sysslor skall göras (vilket redan är klart).  Sen är det tiden fram tills att vi åker, massor som skall hinna pusslas med på både jobb, träning och privat. Precis som jag vill ha det med andra ord.

Sitter på jobbet och har precis ätit lunch, sista matlådan jag hade i frysen (därav påminnelsen om att göra nya). Just nu är det mycket förberedelser inför mitt jobbs avslutningskonferens den 24 januari. Nu har snart de tre åren gått som projektet var. Den 1 mars står jag arbetslös igen. I höst däremot kommer jag börja plugga till Idrottslärare. Jag kom in nu till våren men sökte anstånd till hösten och fick det beviljat. Så 1 mars - augusti letar jag jobb.(Dagens statementtröja hahaha, ja jag vet att noshörningar har två horn)

0