Lånebarn

Idag har jag och minstingen varit på klubben och städat, sen rullade vi. Eller mest jag förstås men Milla och jag körde lite guardpasseringar och annat. Just nu försöker jag lära henne, Passera med Toreando, gå till side, vidare till mount och sen armbar. Hon tycker det är jätteroligt. Själv fick jag åtta sparringrundor a fem minuter, precis lagom.

När vi var färdiga på klubben fick jag och Milla skjuts till Lundbybadet och vi hade sån tur att vi fick vara i varmbassängen för det var småbarnssim precis när vi kom. Milla är egentligen lite för stor men det gick bra ändå idag. Jätteskönt med rehabvärme.


När vi kom hem så vilade vi en stund och sen gick vi och handlade till kvällens pizzabak och fredagsmys. Efter handlingen så kom Millas bästa kompis så nu sitter de på Millas rum och leker medan jag passar på att "låna" min egen dator.

Igår blev det rull för mig först och efter det skridskor med minstingen, det var riktigt kul det också.0