Jobb sökes!

Japp, snart är det dags att vända blad och påbörja ett nytt kapitel. Siste februari tar projektanställningen jag haft senaste tre åren slut. Nu är det dags att börja marknadsföra sig själv på ett bra sätt att man blir såld. Ja, såld i den bemärkelsen att man säljer in sina positiva egenskaper och kunskaper på ett sätt som en juste arbetsgivare köper.

Here we go:

Jag är i mina bästa år om ni frågar mig. Har massor av livserfarenhet men är inte för gammal för att vara färdig för arbetsmarknaden inom några år. Jag är klar med barnafödandet och är sällan sjuk. Enda egentliga kruxet med detta säljblad är att det är en tillfällig produkt ni köper. Jag har nämligen planer till hösten. Behöver du en driftig, påhittig och energifylld person som inte bangar för nya idéer och som gärna styr upp saker så kan du fortsätta läsa. Om du behöver en sådan person tillfälligt vill säga.

Jag har arbetat med människor på olika sätt i nästan hela min arbetskarriär, direkt eller indirekt. Jag gillar att dra igång saker och att sedan överlåta själva ruljansen till någon annan. (Kanske inte så säljande eller?). Jag är en doer, jag får saker gjort helt enkelt. Jag kan möjligtvis ha lite väl bråttom ibland men det är ju inte alltid det har någon betydelse. Jag har en Yrkeshögskoleexamen, aktiveringspedagog men det är inte en människa som har en aning om vad det innebär och ibland undrar jag om de där studielånen verkligen var värt det men så ser jag vad jag har med mig i hjärna och hjärta idag och tänker att det var nog rätt investering just då ändå.

Vad kan jag tänka mig då? Ja, egentligen är jag öppen för alla förslag, det finns inga skitjobb, bara skitlöner så det sistnämnda är ett stort nono. Jag har jobbat som handledare, arbetsledare, startat kooperativ, varit projektmedarbetare, elevassistent. Nästan samtliga yrkesroller har varit med målgruppen personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har föreläst för små grupper samt upp till 850 personer, jag har hållit i utbildningar och jag startat föreningar. Blandad kompott med andra ord.

Men men, åter till arbetssökandet. Jag letar efter ett tillfälligt jobb som sträcker sig runt ett halvår fram i tiden från och med den förste mars. Till hösten skall jag nämligen börja plugga igen. Hej hopp och 46 år gammal (det är jag då) skall jag skola om mig till ännu ett människoomhuldrande yrke. Grundlärare med inriktning Idrott och hälsa. Gympalärare som ungarna skulle säga.

På fritiden har jag fullt upp med barn och kampsport, jag gillar att strypa och bli utstrypt av folk, Nä det lät inte så bra. Jag tränar brasiliansk jiu jitsu och där ingår olika stryp och lås av diverse lemmar. Låter konstigt men jag lovar att jag inte är konstig. I övrigt har jag en stor förkärlek för att resa och upptäcka platser i Sverige eller världen.

Japp, det var jag, vem är du och har du något att erbjuda mig? Tack på förhand!


0