Jag måste få ur mig det

Jag mår ganska dåligt. Jag fick ett chockartat besked igår. En person jag känner sedan ungefär tio år tillbaka sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för det värsta brott man kan tänka sig. Eftersom han inte är dömd ännu vill jag inte gå in på det men det har fått mig att må riktigt dåligt bara av att ha fått till mig informationen. Det kändes som luften gick ur mig helt och hållet. Jag blev helt apatisk under hela kvällen igår i princip. Jag kommer berätta mer när/om personen blir dömd. Just nu vill jag bara få ur mig alla känslor som det rört upp. Jag klarade inte ens av att behålla mitt facebook för jag blev så anti människor. Man tror att man känner folk.

Jag gillar inte att säga A men inte B men i det här fallet måste jag göra det. Hur tusan skall jag förhålla mig till det här? Det finns mer detaljer som gör det extra kännbart men jag kan inte prata om de heller för jag vill inte riskera en identifikation. Som sagt när domen faller. Han har suttit häktad sedan september och om misstankarna stämmer så hoppas jag att han aldrig någonsin slipper ut igen.


0