Goa as a BJJ Globetrotter

Jag är medlem i en grupp som heter BJJ Globetrotters. De anordnar läger och annat runt om i hela världen varje år. Jag har inte varit på något globetrotterläger ännu men det kommer förhoppningsvis. Däremot har jag använt facebookgruppen för att hitta andra BJJ Globetrotters när jag varit ute och rest. Så även inför Goa resan. Det blev strandrull på en strand en timmes promenad ifrån där jag bodde. Jag var dock osäker på exakt var det var så jag tog en tuk tuk dit.

Mötte upp ett amerikanskt lilabälte som jag fått kontakt med genom facebookgruppen som kom med sin familj. Hans pappa tog jättefina bilder med sin telefon som killen skickade till mig på facebook efteråt. Nästan lite utopiskt att köra nogi på en strand i Indien. Så läckert.

Tack så mycket familjen Oza!

0