Dagens planer och gårdagens konferens

Idag är jag ledig på dagen för jag skall jobba ikväll. Först skall jag och Milla till klubben (förhoppningsvis kan jag träna lite). Efter det tänkte vi åka skridskor på Rambergsrinken. Klockan 15 ungefär skall jag lämna Milla hos sin mormor för där skall hon vara när jag jobbar ikväll.

Ikväll kommer jag påbörja en cirkel för färäldrar i det material vi tagit fram nu de senaste tre åren i projekt Nätkoll. Det skall bli roligt. Nästa vecka håller jag nästa träff. Vi hade ju vår avslutningskonferens igår vilket var en riktig succé, alla som pratade med oss sa att det var en grym konferens och att programmet var ortoligt bra. Vi känner oss naturligtvis superstolta över det. Fick massor av snälla kommentarer över sociala medier och direkt på plats. Svt UR samtiden var där och filmade alltihop så inom en fem- sex veckor tror vi att det kommer sändas i TV. Västnytt kom dit och intervjuade våra unga föreläsare. Det blev jättebra helt enkelt.

Vår moderator för dagen var Ida Östensson


Vårt huvudnummer var internetforskare Elza Dunkels #nätkärlek


Här inleder jag och min kollega.


Mer info om konferensen kan ni hitta här
0