Uppesittarkväll

Gårdagen spenderade jag först med min äldste son (de små var hos pappan, kommer idag och stor dotter jobbade och mellansonen tränade). Först var vi ute och åt lunch (veg pad thai) och efter det åkte vi in till Jul på Liseberg. Vi var där när det fortfarande var ljust för att slippa alla julstressande människor som lovat sig att hinna se alla ljusen innan julafton.Jag blev bjuden på entrén av min käre son, efter det gick vi direkt och spelade på hjulen., Roligaste med hela Jul på Liseberg haha. Jag vann på första brickan så för mig blev det lönsamt. En stjärnvinst från Anthon Berg


Sonen hade otur denna gången men han brukar vinna storvinster så det var väl min tur. Det var mysigt att gå omkring utan att behöva armbåga mig fram även om jag vet att det är ännu vackrare när det är mörkt och alla ljus är tända.


Jag köpte också något av det godaste jag smakat i en av hantverksbodarna. Havtornsås! Så smashing gott.


Ringlat över frukostflingorna, hur gott som helst.
0