Söndagsplaner


Igår eftermiddag så åkte jag med en kompis för att kolla när dottern spelade SM-kval i Futsal. Det var en tung match för dem eftersom de inte hunnit träna futsal mer än två gånger innan. De är utomhustjejer och stora gräsplaner som är deras hemmaarena. Hur som helst bra kämpat och jag är som alltid stolt.


Efter matchen körde vi hem dottern till pappan och sen åkte vi hem till mig och satt och tjötade. Tanken var att vi skulle gå ut men vi kom aldrig så långt. Haha, jag har totalt tröttnat på att gå ut. Nu sitter jag här och väntar på min mamma. Hon skall hjälpa mig att packa traderaförsäljningar och efter det skall jag ev. iväg och kolla tävlingar i submission wrestling och sen till klubben och hålla knattepass. Vi får se hur det blir med tjejsparring. Thais är sjuk så det blir mer som öppen matta snarare än pass.

Ikväll skall vi ha lite adventsmys och jag har lovat den yngsta att få klä granen. Det skall böjas i tid. Jag smygstartade igår genjom att ställa upp den och sätta i belysning. Fick möblera om för att den skulle få plats. Vad har ni för planer?0