Så var det julafton då

För mig blir julafton extra speciell eftersom det var då ett av mina barn föddes.

Grattis älskade Moa, Idag är det 20 år sedan jag åkte in till BB för andra gången. Det var julafton och jag hade en 17 månader gammal liten Mårten hemma. Redan på morgonen började du göra väsen ifrån dig om att det var dags att komma ut till oss andra och påbörja din resa livet. Jag hade inte tid med det  Jag hade ju flera julfester att gå på. Först hemma hos din pappas bror och sen efter det skulle vi till din mormor. Jag kämpade på och satt med värkar mellan tuggorna. När klockan så var runt 18.30 så gick det inte längre. Vi fick skjuts upp till BB och vid 19-tiden var vi där. Det vara bara att sätta igång och femtio minuter senare kom du till oss, den sötaste och finaste lilla människa jag sett. Jag älskar dig Moa, genom med- och motgångar, för det har vi definitivt haft. Finns ingen jag känner som är så stark som du. Jag önskar dig den bästa av alla dagar 0