Hemma igen

Jag kom hem redan igår men jag tog det lugnt på kvällen. Det var en bra helg. Fokus var besöksverksamhet inom kriminalvården. Vi var ca 10 personer så det var en lagom stor grupp. Intressant föreläsare och bra info.

Mellandottern var med upp och träffade kompisar och jag passade på att gymma på lördagen. Jag har ett mål under 2017 och det var att hinna med 300 pass under 2017. Minst 40 minuters pass för att de skall räknas.  Jag har varit skadad en hel del sista perioden men har lyckats komma upp i 285 och jag har ju 21 dagar på mig att fixa de sista 15 så det kan gå.

Veckans planer!
Här är grundplaneringen, sen ingår sjukgymnastbesök, Luciafirande hos barnen med mera med mera. En kompis som var med i Stockholm tog den här bilden på mig, tyckte den var bra. 


Foto Egil Aasgaard
0