Endast tomten är vaken

Eller ja, hos oss var det så i varje fall. Nu ligger hela gänget och sover. Inklusive dotterns pojkvän. Vi slappade hela kvällen igår, kollade på film och annat. Barnen lekte med nya leksaker och jag tror de var ganska nöjda hela högen. Enda missen var nog att jag glömde köpa batterier till en av leksakerna, trodde jag hade hemma. Det får fixas idag.

Jag tror att småtjejerna skall till mellandagsrean och shoppa lite. Själv tänkte jag passa på att träna under tiden. Jag har skött min rehab ganska bra men jag tycker inte att axeln blir bättre egentligen. Det känns på ett sätt som den sitter lite fel. Skulle vilja gå till kiropraktorn men vågar inte nu när jag har ont i vad som känns som mjukdelarna.Fortsätter lite knärehab också, är aldrig fel.

Hoppas ni får en God Fortsättning. Här blir det softa, jobba några timmar någon av dagarna, hjälpa till att renovera på klubben annars förbereda mig mentalt för min semesterresa som infaller på Nyår. Ser verkligen fram emot det.

0