Det börjar närma sig

Snart nytt år, nya tag och nya mål. Jag skall inte sätta upp samma mål som detta året (300 pass) utan lite mer diffust, komma igång med gymträning (styrka) eftersom jag åkt på en hel del skador detta året. Eller en hel del är väl att ta i men skador som har begränsat mig en hel del. Först rök främre korsbandet på vänsterknät och nu sista tre-fyra månaderna har jag brottats med axelskada. Rotatorkuff enligt sjukgymnast men jag tycker inte att övningarna gör någon skillnad. Sen åkte jag på en armbar som satt i säkert två månader och fortfarande känns i vissa lägen.

Jag börjar dock året med att åka ner till Goa, Indien och lapa i mig sol och D-vitamin inför ytterligare några regntunga Göteborgsmånader innan våren kommer. Det har varit det mest regniga året någonsin tror jag och vi hade väl i princip samma väder på midsommarafton som julafton. Regn, regn, regn. Den resan har varit betald och förberedd  ett år snart.

Här hemma jobbar jag de avslutande månaderna på projektet och vi skall ha slutkonferens 24 januari. Jag har sökt och kommit in på högskolan men har fått söka anstånd för att få börja i höst istället utan att behöva söka om. Jag får inte ihop det nu till vårterminen. I Februari åker jag till Brasilien med yngsta dottern (hade massa kompdagar och semesterdagar att ta ut) och efter det kommer jag hem och jobbar de sista två veckorna och efter det söker jag jobb. Har några uppdrag kvar som hamnar utanför projekttiden bara. Tips anyone?

Här är lite av mitt år som gått, bytte ju nyss bloggprtal och har låst mina gamla bloggar men har alla bilder kvar naturlgtvis.

FÖRSTA HALVÅRET, har valt ut några speciella tillfällen.Maxi gick flera matcher och pappa Allan kom ner från Örebro till två av dem.


Fick med mig hela högen till fotografen, mina fina ungar!


Vi var på invigning av stadsmuséets utställning Göteborgs historia


Milla fyllde sex år och Pontus kom dit och spelade säckpipa och annat.


Moa tog studenten!


Vi var och kikade på Nördparaden


Årets första dopp såklart


Besökte barnens zoo med mera på Slottskogen


Jag fick mitt efterlängtade blåbälte den 17 maj 0