Dagens planer

Idag såg Nissen Franz till att minstingen vaknade med mustasch. Hon var inte så road :). Hur som helst så gjorde vi oss i ordning och åkte till skolan och jag sedan vidare till jobbet. Idag skall jag besöka en skola och prata risker och möjligheter på nätet.

Efter jobbet skall jag möta upp några kompisar med Milla och gå till Lek o buslandet. Vi tänkte tillbringa några timmar där innan träningen. Det är kul att det finns barn i Millas ålder, de har väldigt roligt ihop och Milla längtar att åka till klubben varenda dag.

Jag skall bara köra teknik och möjligtvis öppen guard drillar om någon annan vill. Axeln åkte på stryk i måndags och det tog lite längre tid att bli av med den akuta värken denna gången. Jag försöker verkligen göra min rehab men jag har inte särskilt mycket tålamod hahaha.


I övrigt räknar vi ner, 18 dagar kvar till julafton och 25 dagar kvar till jag åker till Goa!!


0