Barnledig

Jag och de tre yngsta barnens pappa har delat umgänge så varannan vecka har vi förmånen att få umgås med de små. Nu har pappan varit tvungen att jobba utomlands under hela hösten så de har varit hos mig i princip heltid. Han har varit hemma på helgerna så det har blivit några dagar hit eller dit. Inte mycket att göra, så¨är livet ibland för att man skall få ihop allting. Det märks dock på både barnens och mitt humör att det har varit mycket nu. Nu börjar jobbresorna närma sig sitt slut och vi kommer tillbaka i välbehövliga rutiner igen. 

Så idag när jag är barnfri (eller de yngsta i varje fall) så har jag pysslat med traderaförsäljningar, skall städa lite. Vi började pynta lite igår jag och minstingen innan vi åkte på träningen. Lite tomtar och annat har kommit fram. Nästa gång hon kommer så skall vi ta fram granen har jag lovat. De större barnen är inte lika intresserade så det blir den lilla som styr haha. Ingen träning idag utan i eftermiddag skall jag överraska mellantjejen och dyka upp på hennes SM-kval match i futsal. Skall bli jätteroligt.
0