2017 års mest lästa: - Asså får jag chans på dig eller?

Nä så går det knappast till men det är inte för inte som en har funderat på hur tusan en gör. Jag har varit separerad sedan juli förra året och har känt att det är väldigt skönt att vara ensam och samla tankar, sortera känslor och annat. Jag skulle egentligen skriva att jag varit skild sedan förra året i juli men då hade jag ljugit. Jag har glömt skicka in skilsmässopapper så egentligen har jag bara "flyttat hemifrån".

Men på allvar, hur gör en? Jag skaffade tinder för ett tag sedan men fick panik och tog bort den igen. Jag fixade liksom inte ens att swajpa åt rätt håll och skickade superlikes när jag såg kompisar och allt blev bara superfel. Sen hade jag två kompisar som roade sig med att swajpa åt rätt håll på en massa män som faktiskt skickade meddelanden!!!! HJÄLP! Nä den appen vågar jag inte ha.

Vad tusan skall en säga liksom? Jo tjena serru, jag vill gärna träffa någon MEN ALDRIG I LIVET ATT JAG FLYTTAR IHOP. Eller kanske, alltså jo jag träffar gärna men jag tror inte jag har tid de närmsta typ månaderna för jag tränar? Eller kanske, öh, tar du mig får du sex ungar på köpet. Alltså, det är inte så lätt. Sen vad vill jag egentligen? Vill jag ens träffa någon eller är det bara andra behov som skriker? Nu skall jag inte bli för detaljerad här för jag vet inte om ungarna läser men ni fattar va? Hela första året hade jag fullt sjå att tycka om mig själv, nu känner jag mig redo att tycka om någon annan.

Kanske skall passa på att skriva att det här kan vara en slags kontaktannons? Tja, jag heter Madde, jag tänker inte alltid färdigt innan jag pratar. För det mesta blir det ganska roligt men ibland lite awkward. Jag har ingen aning om vad jag vill och skulle jag komma på det så hinner jag antagligen ändra mig sju gånger på en timme eftersom jag är en rastlös själ som behöver mycket spänning. Jag skrattar mycket, inte alltid på rätt ställe, jag gillar kramar, kanske lite för hårt ibland. Jag tycker inte om att provocera men hamnar på något konstigt sätt i sådana situationer ändå. Jag gillar mat. Jag gillar det mesta tills jag inte gör det längre. Nu vet ni alla defekter i princip så om intresse finns....you know where to write.... Lika bra att ta en bild där jag ser för djävlig ut direkt. 

(Det är jag i grått) Ciao!0