Veckans träning

Jag har en axelskada så jag kan inte träna jiujitsu fullt ut men är med på teknikdelen och sparrar (brottas) med de personer som jag känner mig 100% trygg med. Jag har de små denna veckan dessutom så jag kan inte gå på alla pass. Det blir för tråkigt för yngsta. Veckans jiujitsu-träning ser ut som följande:

Måndag: Jiujitsu från 18.15 till 19.45

Tisdag: Jobbar kväll så kör bara rehab hemma.

Onsdag: Jiujitsu 18.15-19.45

Torsdag: Bara rehab hemma eller gym innan jobbet.

Fredag: Lunchrull 11.30 till 13.00 (sparras lugnt och fint och kör lite rehab

Lördag: Rehab hemma

Söndag: Håller knattepasset (5-7 åringar) samt är med på tjejpasset (18.00-20.00).

Jag har skaffat mig ett gymkort och kommer börja bygga lite för att i framtiden undvika skador men jag får vänta lite med att komma igång tills de vanliga rutinerna med varannan vecka med barnen fungerar igen. Just nu arbetar deras pappa i Belgien så de är hos mig heltid i princip.


0