Idag träningsvila

Eller jag kommer köra rehab såklart. Min axel behöver mycket rehab men jag har tagit upp knärehab igen för jag har börjat känna av den gamla korsbandsskadan lite.

Idag har jag varit med minstingen hos tandläkaren. Hon är jätterädd för de besöken men idag hade vi turen på vår sida och fick träffa en superpedagogisk tandläkare. Hon pratade bara med henne idag och förklarade vad de skulle göra nästa gång. Lillan grät i stolen men gick därifrån glad. Härligt med proffs.

Efter tandläkarbesöket åkte jag till jobbet en stund, sen vidare på lunch på världens bästa lunchrestaurang. Govindas, en Hindu restaurang mitt i hjärtat av Majorna.


Efter lunch blev det föreläsning på ett annat boende och sen hämtade jag Milla efter att ha julshoppat i väntan på bussen. Börjar bli klar med julklappar, det känns bra.

Ikväll skall jag och de små börja plocka fram lite adventspynt tror jag, städa lite och ta det lugnt. Vi behöver göra sådant också även om träning är roligare.
0