Helgens planer

De små skall till sin pappa i helgen men det blir först på lördagen då han skulle på julmiddag med jobbet på fredagen. Jag är ledig fredagar från mitt ordinarie jobb så jag brukar ta städuppdrag men också träna lunchpass. Milla är i skolan kort dag så vi hittar nog på något efter det. Jag hämtar upp henne efter träningen troligtvis.


På lördagen skall jag städa undan det sista här hemma men på eftermiddagen skall jag åka och titta när mellandottern spelar SM-kval match i futsal (inomhusfotboll). På kvällen kanske jag hälsar på en kompis eller något. På söndag blir det träning (sw på morgonen om axeln känns ok), sen åka och titta på sw-tävling och sen hålla knattepass och till sist träna med tjejerna. Efter helgen är det sista veckan med rutinbrott vad gäller varannan vecka med barnen. De har varit hos mig flera månader i sträck nu förutom på helgerna eftersom deras pappa jobbar i Belgien men efter nästa vecka är det som vanligt igen. Vad har ni för planer?
0